PRESENTACIÓ DE L’ECOXARXA LA MOLA

VOLS INTERCANVIAR?

Aquest será el títol de la presentació de la nostra Ecoxarxa La Mola. En Joan Almacelles ens explicarà què és una Ecoxarxa , què és la Cooperativa Integral Catalana, la moneda social o virtual……entre d’altres temes importants per començar a formar part d’aquesta alternativa econòmica i social, present arreu del món i força instaurada al nostre país.

L’entrada es lliure i gratuïta, ens trobarem el Dissabte dia 31 de Maig del 2014 a la Casa de Cultura, al carrer Vapor nº 18 de Sant Llorenç Savall i tindrà una durada aproximada d’una hora aproximadament.

eco

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>